Szerelmes sms-ek

1.   Szeretnék könnycsepp lenni, szemedben megszületni, végigfolyni arcodon, elégni forró ajkadon…
      van egy tikom, mely fáj és éget, csak kettõ szó: szeretlek téged…

         

 2.   Szeretnék az álmod lenni, alvásodban veled lenni, szeretnék a pilláidon, minden éjjel megpihenni,
      s álmot hozó csókjaimat ajkadra lehelni...

     
 
3.   A legdrágább kõ mindent karcol, de maga nem tûr karcolást, a legdrágább szív inkább vérzik,
      de nem sebez meg soha mást...


       
4.   Ne titkold el mi szívedben él, nem kell, hogy szebb, s jobb legyél.
      Nem hatnak rám gyönyörû szavak, csak mutasd meg nekem önmagad...


     
5.   Írok valakinek, aki nem is várja, könnyes szemem, mindig csak õt látja. Írok valakinek remegve és félve,
      egyetlen órában mindent elmesélve. Most csak arra kérlek, pár sort te is írjál, de ha szíved másé, sose válaszoljál.
     


6.   Úgy szeretném elmondani, hogy szeretlek téged, mindig eszemben vagy, bárhová nézek.
      Úgy szeretnék két szemedbe mélyen belenézni, s elmondani, nélküled nem érdemes élni.
    


7.   Fáj a szív, ha igazán szeret, mert fájdalom nélkül szeretni nem lehet...

   

8.   Valakit megszeretni egy pillanat is elég, de felejteni egy élet is kevés...


       
9.   Csókod festi kékre az eget, szemed színétõl zöldülnek a fák nélküled üres minden képkeret és világtalan az egész világ.
     


10. Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, minden édes csókod a számon felejtett.
      Már csak akkor tenne igazán szépet, ha mindörökre nekem adna téged.

   
  
11. Nélküled üres, kihalt a világ, jöjj kedvesem, úgy vágyok rád… /írta: Joli/


       
12. Szeretném, ha szeretnél, ha néha megölelnél, s ha fognád a két kezem, boldog lenne életem.


13. Feküdj az ágyba, betakarlak, hunyd le szemed, megcsókollak álmodj rózsát, szép világot álmodra majd én vigyázok.
     Távol vagyok, mégis veled, ugye érzed, fogom kezed.


14. Szemembe nézel, szívembe látsz, ha szerelmet kérsz, ott mindig találsz. Ha mindenki elhagy és senki nem szeret,
      ne félj, én mindig itt leszek veled.  15. Ha a csókok esõcseppek, én egy tengert küldök. Ha az ölelések falevelek, akkor egy erdõt küldök.
      És ha a szeretet örök, akkor én az örökkévalóságot küldöm neked.16. Nyugszik a hajnal, pihen a táj, nem tudok aludni, mert valami fáj.
     Téged kereslek, utánad vágyom, nem hiányzott így még senki a világon.17. Megpróbáltalak levegõnek nézni, de rájöttem, hogy levegõ nélkül nem tudok élni.18. Bársonyos reggel köszöntsön téged, de gyönyörû álmod ne érjen véget.
     A nap simogasson, mintha ott lennék nálad, mintha én simogatnám gyengéden a vállad.


19. Azt a percet feledni nem tudom, mikor édes csókod égett az ajkamon. 
     Karomba fûztelek, arcom tûzben égett, éreztem, hogy szeretsz és én is szeretlek téged.20. Tedd a kezed homlokomra, mintha kezed kezem volna. Úgy õrizz, mint ki gyilkolna, mintha éltem élted volna.
     Úgy szeress, mint ha jó volna, mintha szívem szíved volna.21. Csak egy percig szeress, míg elmondom, imádlak. Csak egy óráig szeress, míg megsúgom, kívánlak.
      Szeress egy napig, míg csókolni tudlak. Szeress egy életen át, s mindig szeretni foglak.22. Valaki mindig csak rólad álmodik, valaki szemében miattad könny ragyog és ez a valaki, hidd el, én vagyok.
     Ha fába betût vésnek, belepi a moha, de a szív mely téged szeret, nem feled el soha.23. Van aki könnyen eléri azt akit szeret, van aki sír szenved, mire övé lehet.
     Van aki nevet, mert könnyen tud feledni, de van aki meghal, mert nagyon tud szeretni.24. Szemed ragyogása nekem az élet, de ha másra ragyog, az nekem a végzet… /írta: Joli/25. Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, valaki szépet.
      Én azt szeretném, ha mi együtt álmodnánk valami szépet, s álmunk soha nem érne véget.26. Egy gyöngéd ölelés, mely elfeledtet mindent, csak a pillanatnak élsz, mely megér mindenkincset!
     Egy forró csók, melytüzes a vágytól! Érzem örökre hozzád láncol!27. Kicsim, csak azt szeretném megkérdezni, hogy nincs-e izomlázad, mert egész nap itt motoszkáltál a fejemben!28. Szeretnélek érezni, csókjaiddal lélegezni. Simogatni arcod, csókolni a szád. S várni, hogy végre együtt lehessünk már.29. Gyönyörû álmot láttam az éjjel. Egy csillag szeretkezett a holdfénnyel.
      De felébredtem és rájöttem ez tény Te vagy a csillag, én pedig a holdfény.30. Gyûrött az ágy, s nem jön az álom, nem szól a zene, hiába várom.
      Üvölt a csend, és hallgat az élet, rám tör egy érzés: HIÁNYZOL ÉDES!31. A szüleid biztosan tolvaj ûrhajósok voltak, akik leloptak két csillagot az égrõl és odaadták neked,
     hogy ezek ragyogjanak a szemedbõl, mikor rám nézel!


32. Elvitted tõlem a napot, a holdat és minden csillagot. Többé szivárványt sem láthatok, nem mámorítanak illatok.
      Nélkülük még elvagyok, de nélküled én meghalok.33.. Este, ha kigyúlnak a csillagok, úgy fáj, hogy te ott én itt vagyok.
      Felsír bennem a hozzád szóló vágy, s rólad álmodom át az éjszakát!34. Szeretnék a kis kertedben nyíló rózsa lenni, minden percben illatommal, téged körül venni. /írta: Joli/35. Mióta nem vagy, a levegõ megfagy, jöjj vissza hozzám, várok rád...
     Bocsáss meg kérlek, nagy az én vétkem, nem tudok élni, ha nem vagy velem. /írta: Joli/36. Mikor ébren vagyok, te jársz az eszembe, hozzád száll minden gondolatom.
      Mikor elalszom, rólad álmodok, az ólomlábú idõt sokszor hajszolom.
      Várom a percet, a jöttödet, mikor a kezem, a kezedbe teszem…              /írta: Joli/37. Nagy cseppekben esik, szakad az esõ, nélküled a szívem olyan, mint a temetõ
     Add a kezed újra, hallgasd meg szavam, tovább nem tudok éli egymagam…      /írta: Joli/38. Szeretnélek átölelni, csókra, csókkal válaszolni
      Jól tudom, most nem lehet, mégis ez a képzelet…      /írta: Joli/39. SZivem titkát írom
       E kis versbe neked,
       Rád gondolok,
       Ezt sose feledd,
       S hogy szívem mit kiván,
       Soraim betüiben keresd!40. Mit ér ezer szó, mely nem tõled hallható? Mit ér a sok csillag, ha nem veled látható?
      Mit érnek az órák, mit érnek a percek, ha mindezek nélküled telnek?41. Hiányzol, mint testnek a vér, szinte éget, hogy nem vagy az enyém.
      Hozzád repülnék, mint egy gondolat, hiányzik minden ami te vagy.42. Csak egy percig szeress, míg elmondom, imádlak. Csak egy órát ölelj, míg megsúgom, kívánlak.
      Csak egy napot adj, hogy meg tudjam mutatni, mit jelent forrón, õszintén szeretni.43. Valaki titokban rólad álmodik, valaki rólad szövi legszebb álmait.
      Valaki szemében miattad könny ragyog. Hidd el, ez a valaki én vagyok.44. Mint édes ködbõl elõtûnõ napfény, mint elõször elszavalt csodás költemény, mint hullámzó tenger kék vizén a holdfény.
     Azzá lettél nekem, s hiszem, hogy van remény.45. Néha rám gondolsz és tudod, hogy messze vagyok. Csak bízzál bennem, mert én is rád gondolok.
     Utam bármerre is vezet, az én szívem mindig csak téged szeret.46. Ha van egy szív, mely érted dobban, szeresd õt mindenkinél jobban.
      Mert ki tudja, lesz-e idõ, mikor fáj a szíved érte, de már késõ.

 

47. Te vagy a nap, mely lenyugszik este. Te vagy a hold, az éjszaka teste.
      Te vagy a csillag, mely a szemembe ragyog. Tudd meg, hogy szeretlek nagyon.

 

48. Gyûlölöm a napot, mert érinthet téged. Gyûlölöm a holdat, mert veled lehet éjjel.
      Gyûlölöm a vizet, mert ajkadhoz érhet. Elmondani nem lehet, úgy szeretlek téged.49. El szeretném mondani, szeretlek téged, eszemben vagy, bárhová is nézek.
      Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni, és elmondani nélküled, nem érdemes élni.50. A legszebb érzés, ha rád gondolok. A legszebb érzés, ha rólad álmodok.
     A legszebb érzés, ha hozzád érhetek és ha veled ébredhetek.51. Kinézek az ablakon, látom a Holdat ragyogni, érzem a könnycseppeket arcomon lefolyni.
      Ha itt lennél és megkérdeznéd, mi bajom, csak annyit mondanék, hiányzol nagyon.52. Nézz a szemembe, a szívembe látsz. Ölelj magadhoz, hogy ne múljon a varázs.
      Fogd meg a kezem, ne engedj el soha, te vagy az életemben a legnagyobb csoda.53. Remélem valóság lesz minden édes remény, mely ott él a szívünk rejtekén.
     Az élet és a remény tárt karokkal vár, s hogy szép lesz-e, az csak rajtunk áll.54. Fáj olyant szeretni, akit nem érhetsz el, aki szinte azt sem tudja, hogy létezel.
     Tudni, hogy nem kellettél neki, érezni, hogy más is szereti, olyan aki el is érheti.55. Valakit megszeretni egy perc is elég, valakit elfelejteni egy élet is kevés.
      Legyen az élet bármilyen mostoha, szeretni megtanít, de feledni soha.56. Halkan kopog az esõ az ablakon, bár lenne minden cseppje csókod az ajkamon.
     Villámlik, háborog az ég, nem tudom meddig bírom nélküled még.


 
57. Minden éjjel azt álmodom, hogy mellettem állsz, s szerelmes szavakra, forró csókra vársz.
      Simogató pillantásod érzem arcomon, olyan ez mint a valóság. Kár, hogy álmodom.


 
58. Ha az égen lemegy a nap, te akkor is az eszemben vagy.
      Te vagy a reménységem csillaga, s e csillag nélkül sötét az éjszaka.59. Reggel, ha felébredsz, észre fogod venni, kicsike szobádból nem hiányzik semmi.
      De hogy én ott jártam, megtudod könnyen, hófehér párnádon ott csillog a könnyem.60. Remélem valóság lesz minden édes remény, mely ott él a szívünk rejtekén.
      Az élet és a remény tárt karokkal vár, s hogy szép lesz-e, az csak rajtunk áll.61. Két szív mely egy ritmusra dobog, két lélek mely csak együtt ragyog.
     Ezek vagyunk ketten, csak te meg én, szerelmünk soha véget nem ér.62. Nyugszik a hajnal, pihen a táj, nem tudok aludni, valami fáj.
     Téged kereslek, utánad vágyom, nem hiányzott így még senki a világon.    /írta: Joli/63. Soha ne feledd, nem vagy egyedül, minden gondolatom Hozzád menekül!
     Te vagy az álmom, Te vagy az ébredésem, Te vagy az összes szívverésem!64. Hiányzol, mint testnek a vér, szinte éget, hogy nem vagy az enyém.
      Hozzád repülnék, mint egy gondolat, hiányzik minden ami te vagy.65. Mikor rád gondolok, megremeg a lelkem, ilyenkor úgy érzem, bilincsben a testem.
      Mindig itt vagy velem, mégis oly távol, csak én tudom, hogy mennyire hiányzol.66. Csendes éjszakában elkerül az álom, minden porcikámmal te utánad vágyom.
      Suttog a némaság ábrándos meséket, azt súgja halkan, látni szeretnélek.

67. Tenger partján a víz és homok, így együtt szép e két dolog.
      Együtt vannak, ölelkeznek, minden percben szeretkeznek.
      Álmomban én homok lettem és a tenger vízében rád leltem.

68. Szerelmes szívem rólad mesél, add a kezed, vár egy új világ.
      A boldogság kapuján együtt lépünk át, õszinte érzéssel egy életen át.    /írta: Joli/

69. Sóhajom messze száll, elviszi a szél, remélem egyszer, hozzád odaér.
     Te vagy az éjjelem és a nappalom, tudd, hogy szeretlek, rólad álmodok.       /írta: Joli/

70. Szerelem szavát suttogja az erdõ, amerre járok, madárdala száll.
      Rád vár a szívem, hát add a kezed, hallgassuk együtt e szép éneket.           /írta: Joli/

71. Mit ér ezer szó, mely nem tőled hallható. Mit ér a sok csillag, ha nem veled látható.  
      Mit érnek az órák, mit érnek a percek, ha mindezek nélküled telnek.

72. A világ számára csak egy személy vagy, de számomra, te vagy a világ. 

73. Szeretnék nevetni, szívből ölelni, apró csókokat arcodra lehelni, 
      minden reggel melletted ébredni, és édes csókkal álmodból ébreszteni.

 

74. Te vagy a kezdet, te vagy a vég, nélküled borús, felhős az ég.    
      Csak veled látom szépnek a napot, téged szeretlek, remélem tudod. 

75.  Mosolyogj rám, mikor átölellek, súgd fülembe azt, hogy "Szeretlek"!
       Halovány arcodat simogasd kezemmel, ölelj magadhoz és soha ne engedj el!                           (küldte: Suttogo79)

76. Ne titkold el, mi szívedben él, nem kell, hogy szebb, s jobb legyél. 
      Nem hatnak rám gyönyörű szavak, csak mutasd meg nekem önmagad. 

77. Erős a sodrás, elvisz az ár, más csókol, más szeret, más karja zár.
      Emléked őrzöm, szívembe temetem, jusson eszedbe, soha sem feledem. 

78. Minden vágyam együtt lenni veled, csókolni a szád, nézni a szemed.
      Szeretnélek úgy, ahogy csak lehet, érted tenném, és mindig csak veled. 

79. Úgy szeretnék sokszor vándor felhő lenni, suttogó széllel, hozzád elrepülni.
      Szép szemedbe nézni, csókolni a szád, s veled tölteni minden éjszakát. 

80. Mióta megismertelek, azóta szeretlek, rabul ejtett a ragyogó szép szemed.
      Messze vagy tőlem, még sem vagyok árva, mert itt vagy velem, a szívembe zárva.

 

81. Régóta lappang egy gondolat a fejemben, egy aprócska dobbanás itt bent a szívemben.
      Kimondani nem könnyű, de megteszem, mert tudnod kell, hogy csak veled létezem!                  (kűldte: manocska) 

82. Soha nem gondoltam, hogy ilyen szép az élet, mióta ismerlek csak azóta élek.
      Szívem szíveddel lágyan összedobban, szeretlek napról-napra, jobban és jobban!                       (kűldte: manocska) 

83. Messze távol Tőled szomorú az élet, szívem azt dobogja látni szeretnélek!
      Egy szívnek fájni kell, ha szeret, mert fájdalom nélkül szeretni nem lehet.                                  (küldte: Suttogo79)

84.  Sok jónak és igaznak, legyen szíved nyitva, ez a boldogságnak legelső titka.
      Négy szót jegyezz meg csupán: Egyet szeress, de igazán!                                                                         (küldte: Suttogo79)85.  Légyszíves, szelídíts meg, ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra.
      Egyetlen leszel a számomra a világon, és én egyetlen leszek a Te számodra.                                        (küldte: Suttogo79)86. Elsomfordált már a tél, végre ismét tavasz van.
      Száll a madár és a szív, odafönt a magasban.                                                                                                (küldte: Suttogo79)87. Veled akarok élni, mert mindig vágyom Rád,
       megölöd a szívem, adj nekem egy éjszakát!                                                                                                (küldte: Suttogo79)88. Gyufát gyújtok és látom lobogó hajad, az élet én nekem ameddig tart Te vagy.
      És Te vagy a jövő, s az öröklét nekem, Te egyetlen szépség, édes egyetlenem!                                   (küldte: Suttogo79)89. Akármilyen távol is kerülünk egymástól, akármennyire is megváltoztat bennünket az élet,
      örök kapocs fűz össze bennünket, Te mindig is életem különleges része leszel.                                    (küldte: Suttogo79)90. Csókot küldök, nem virágot, annak, akit úgy imádok.
      Nem tudom elmondani, amit szívem érez, Vigye hírül e kis sms, hogy szeretlek Téged!                    (küldte: Suttogo79)91. Szeretnélek minden percben látni, hűvös alkonyatkor szívedbe zárni.
      Nem jössz, de oly jó várni, hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni.                                                      (küldte: Suttogo79)92. Szeretek élni, mert az élet Te vagy és szeretlek Téged, mert az életemben vagy!
      Tudd meg, hogy annyit ér az életem, amennyi boldogságot Te adsz nekem.                                         (küldte: Suttogo79)93. Nehéz az élet, sok a bú, a bánat, örömünk alig van, de örüljünk a mának!
      Szívemben a remény izzik, parázslik! Tán gondolsz rám, várok Rád: Most és mindhalálig!                (küldte: Suttogo79)94. Fénylett az ég, mikor szállt egy hang az éjben, halkan mesélt, szava könnyen szállt a szélben.
      Átkarolt lágyan és eltűntünk az égben.                                                                                                            (küldte: Suttogo79)95. Kinézek az ablakon, látom a holdat ragyogni, érzem a könnycseppet arcomon lefolyni.
      Ha itt lennél és megkérdeznéd: Mi a bajom? Annyit mondanék; Hiányzol nagyon!                               (küldte: Suttogo79)96. Ha fázom melegíts kérlek, adj reményt, ha érzed, hogy félek.
      A jövő távol, csak Te vagy közel, amit akarunk, az jön el.                                                                         (küldte: Suttogo79)97. Tiszta szívem szerelmedre vágyik, mézédes ajkad, csókodra csábít.
      Boldog vagyok, hogy bennem élsz, s én benned élhetek,
      így örökre boldog lesz az életem Veled!                                                                                                          (küldte: Suttogo79)98.  Lehetnék gondolat, mely körül lengi lelked,
       S lehetnék érzés, mely meghódítja szíved.                                                                                 (küldte: Suttogo79)

      

99.  Emlék a múltból elfakult árnyék, titkok tudója az vagyok.
       Míg élek szeretlek, el nem feledlek. Kívánok boldog Valentin napot!                                            (küldte: Suttogo79)100. Nem várok Tőled se kincset se palotát, csak egy hű szeretetet kérek, mely igaz szeretetet ád.
       Egy óvó tekintetet, egy ölelő kart, egy boldog életet, mely örökké tart.                                         (küldte: Suttogo79)101. Mi a szerelem? Egy hosszabb alkalom a szenvedésre,
        melynek 1000 könnycsepp sem elég és mindig újabbat kér.                                                        (küldte: Suttogo79)102. Ha egy szívet keresel, mi véd, szeret s imád, találj rám s megkapod mindazt, mit szíved kíván!
        A szerelem Téged árnyékként kísér, s szerelmünk soha véget nem ér!                                        (küldte: Suttogo79)103. „Régóta lappang egy gondolat a fejemben, egy aprócska dobbanás itt bent a szívemben,
        Kimondani nem könnyű, de megteszem, mert tudnod kell, hogy csak VELED létezem!”          (küldte: Nagy Krisztina)104. „A szüleid biztosan tolvaj űrhajósok voltak, akik elloptak 2 csillagot az égről,
        és odaadták neked, hogy ezek ragyogjanak a szemedből, amikor rám nézel.”                                  (küldte: Nagy Krisztina)105.  Önnek 1 jó éjt puszis üzenete érkezett: Kérem a cuppanás elmúlása után
        aludjon el és álmodjon a feladóról! CUPP! :)”                                                                       (küldte: Nagy Krisztina)106.  Tudod mi a szerelem? Két lélek egy gondolat, két szív, egy dobbanás.                                     (küldte: Nagy Krisztina)107.  Ez az üzenet nem tud szép lenni, de benned bízik és Téged szeret.                                          (küldte: Nagy Krisztina)108. "Valahol messze, valahol távol, valaki szíve Teérted lángol.
        Neved egy szív hűségesen őrzi, ha igazán szereted, írj választ neki!"                                       (küldte: Nagy Krisztina)109.  „A holnap egy gyönyörű virág, melynek szirmai a nap ébredésével kelnek életre.
         Te vagy a holnapom.”                                                                                                                                  (küldte: Nagy Krisztina)110.  ,,Azt álmodom velem lehetsz, azt álmodom még mindig szeretsz..."                                         (küldte: Nagy Krisztina)111. "A semmiből kerültél utamba, mint nyári zápor, ami lemossa könnyeim és mosolyra derít.
        Szeretnék nap, mint nap elázni ebben az esőben!"                                                                 (küldte: Nagy Krisztina)112.  Fáj a lét, a létezés, a lefekvés és az ébredés.
       Fáj a múlt és fáj a jelen, s mindez azért mert nem vagy velem!                                                (küldte: Nagy Krisztina)113.  Bársonyos illat bűvköre csábít, a szerelem virága, tavasszal virágzik.     / írta: Joli/114.  Valami bánat nyomja lelkemet, nélküled élni érzem nem lehet.              /írta: Joli/

115. Szemembe nézel, szívembe látsz, csak Te kellesz nékem és senki más!   /írta: Joli/ 

116. Nem mondom, hogy szeress, azt se hogy gondolj néha rám. Mert ha szíved nem ezt súgja, hiába is mondanám.

117. Ha este lefekszel és kinézel az ablakon, keresd az égen a legszebb csillagot. 
        S ha azokra gondolsz, akik téged szeretnek, gondolj majd rám is, mert én is szeretlek. 

118. Ne hidd, hogy szerelmedet térden állva kérem. Bár szívem érted ég, koldulni büszke még. 

119. Akárhova visz is utam, te mindig velem vagy. Az én szívem otthont, egyedül csak neked ad.

120. Te vagy a kezdet, te vagy a vég, Nélküled felhős az ég, csak veled látom szépnek a napot 
        csak Téged várlak, UGYE TUDOD? 

121. Nem mondom, hogy szeress, csak gondolj rám, ha szíved nem érzi, úgyis hiába mondanám: SZERETLEK!

122. Még nem árulhatom el a nevem. Meg kell várnom míg észbontóan beleszeretsz a telefonszámomba!

123. Ha a puszik esőcseppek, egy tengert küldök. Ha az ölelés falevél, egy erdőt küldök.
       Ha a szeretet egy pillanat, az örökkévalóságot küldöm NEKED!

124. Csendes éjszakán, ha elér az álom minden emlékeddel te utánad vágyom,                                                                           álmodok felöled csendes kis meséket és mindig az a vége hogy IMÁDLAK TÉGED!!!

125. Nem ígérek kincset, csillagot, csak egy hű szívet adhatok!
       Érzem másé nem lehetsz, én is csak a tied, ha igazán szeretsz!

126. Leszáll az est, jön egy manó, apró, kicsi, álmot hozó. Kicsiny zsákja vállát nyomja, aludni fogsz, ő már tudja.
       Bebújik melléd az ágyba, és füledbe súgja: Te Drága! 

127. Ha könnycsepp lennél a szememben, sohasem sírnék, nehogy elveszítselek!

128. Elvitted tőlem a napot, a holdat és minden csillagot. Többé szivárványt sem láthatok, nem mámorítanak illatok.                    Nélkülük még elvagyok, de nélküled én meghalok.

129. Félve lázasan a nevedet suttogom, számon még csókod emléke kísért, a képen az arcodat simogatom,
        te vagy az egyetlen ki a szívembe fért.

130. Fáj, ha rád néz a két szemem. Fáj, ha bennem élsz, s én benned létezem.
        Mint egymást kioltó s tápláló két elem, fáj ha vagy, s még jobban ha nem. 

131. Feladok érted mindent. Leszel cserébe te a mindenem? 

132. Szemembe nézel, szívembe látsz, ha szerelmet kérsz, ott mindig találsz.

133. Kell a föld, hogy legyen élet, kell a nap, hogy legyenek fények. Kell a határ, hogy ne legyen végtelen,
       s kellesz te, hogy boldog legyen életem. 

134. Átölel a gyönyör, eléget a mámor, azt kívánom tőled, légy az enyém százszor.
        Ha idebújsz mellém, el nem engedlek, mert én téged örökké szeretlek.

135. Szemembe nézel, a szívembe látsz, bele van írva, téged imád!                / írta:  Joli/

136. A csillagos égre felírtam a neved, csak nekem ragyogsz és én neked!        / írta:  Joli/ 

137.  Virágot adhatnék száz szálat vagy ezret, de szerető szívet csak egyetlen egyet!        / írta:  Joli/         

138. Az életben annyi minden kell, s ha nem a tiéd még jobban érdekel.
        Lehetetlen álom nincs is talán, csak akarni kell szívből igazán!

139.  Ha éjszakákon gyötör a bánat, fájó könny áztatja hófehér párnádat,
        bízzál abban, ki téged szeret, meglátod elmegy hozzád, s letörli fájó könnyeidet!

140.  Nézz ki az ablakon, felhőtlen az ég, a vágyaim szállnak feléd.
        Arra gondolok, most milyen jó lenne Veled, és én vajon most hiányzom Neked?

141.  Száz virág közül a legszebb az enyém, féltve őrzöm szívem rejtekén.
        Ebből a virágból a boldogság fakad, s tudd, ez a virág Te vagy!

142.  Ha az óceán tinta lenne, az égbolt pedig papír és az összes madár tollával írhatnék, 
        akkor se tudnám leírni mennyire szeretlek!

143.  Szeretnék boldog lenni, kezedet fogva mindennek örülni.
        Örülni neked, a holnapnak, a mának és éreztetni Veled, hogy mennyire IMÁDLAK!

144.  Ha lemegy a nap, és feljön a hold, valaki a távolból rád gondol!
        Vágyakozva nézi a csillagos eget, reméli, hogy ÖRÖKRE VELED LEHET!

145.  Féltelek, ezt meg kell értened, mert félteni csak azt lehet, akit az ember igazán szeret!

146.  Ha az égen lemegy a nap, te akkor is az eszembe vagy!
        Te vagy reménységem csillaga, és csillag nélkül sötét az éjszaka!

147.  Hogyha szeretsz, add a kezed, és ne kérdezd, hogy ki vezet, és ne kérdezd,
         hogy hova megyünk, csak azt kívánd: örökre együttlegyünk!

148.  Üres az ágy és nem jön az álom, nem szól a zene hiába várom, üvölt a csend és hallgat az élet, 
         rám tör az érzés: SZERETLEK TÉGED!

149.  Fáj olyant szeretni, akit nem érhetsz el, aki szinte azt sem tudja, hogy létezel. 
        Tudni, hogy nem kellettél neki, érezni, hogy más is szereti, olyan aki el is érheti.

150.  Te vagy a kezdet, te vagy a vég, nélküled felhős az ég. 
         Csak veled látom szépnek a napot, csak téged szeretlek, remélem tudod.

151.  Kinézek az ablakon, látom a Holdat ragyogni, érzem a könnycseppeket arcomon lefolyni. 
        Ha itt lennél és megkérdeznéd, mi bajom, csak annyit mondanék, hiányzol nagyon. 

152.  Hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, s valaki szépet. 
        Én azt szeretném, ha mi együtt álmodnánk valami szépet, s a mi álmunk soha nem érne véget.

153.  Ha van egy szív, mely érted dobban, szeresd őt mindenkinél jobban. 
         Mert ki tudja, lesz-e idő, mikor fáj a szíved érte, de már késő. 

154.  Te vagy a nap, mely lenyugszik este. Te vagy a hold, az éjszaka teste. 
         Te vagy a csillag, mely a szemembe ragyog. Tudd meg, hogy szeretlek, hiányzol nagyon. 

155.  Mióta veled vagyok mindig csak álmodom, ilyen még nem volt soha e világon. 
        Két testben egy lélek, oly közel, s oly távol. A két lélek felsóhajt, s közel lesz a távol. 

156.  Szemed csillogása, mosolyod ragyogása, szívemben az örök boldogság forrása. 
         Forró szellő suhan keresztül testemen, s suttogja, hogy te vagy az egyetlen. 

157.  Te vagy az első, kinek hinni tudtam, te vagy az első, kinek nem hazudtam. 
        Te vagy az első, kit szívből szeretek, te vagy az első, kit soha nem feledek. 

158.  Szeress szívből, mint a patak, mely magas hegyek csillagaiból fakad. 
        Ha szerelmed hű, igaz és tiszta, cserébe mély szerelmet kapsz vissza! 

159.  Kicsiny szívem érted doban, úgy zakatol majd felrobban!
        Ez a szív csak érted remeg, mert azt mondja, nagyon szeret! 

160.  Mikor megszülettél az eső esett, most tudtam meg, csak az ég könnyezett, 
         mert egy angyal a földre érkezett. 

161.  Ha a porba írunk valamit elfújja a szél, de ha a szívünkbe írjuk örökké él.
        Én a szívembe véstem egy szót és egy nevet. A szó: szeretlek, a név a neved. 

162.  Képtelenség szavakkal kifejezni, mennyire szeretném ha most itt lennél velem! 
         Ezért nem mondok mást, csak annyit: Hiányzol Szerelmem! 

163.  Akkor tudod meg, mi is az a magány, ha egyedül sétálsz egy hűvös éjszakán!
        Az éjszakába kiálltod kedvesed nevét, de nem hallja más, csak a nyomasztó sötét! 

164.  Ha itt vagy velem, szívem ragyog, minden percben boldog vagyok.
         Te vagy életemben a legnagyobb kincs, hozzád hasonló a világon nincs!

165.  Két csillag ragyog az égen, egyek ők már nagyon régen.
        Szeretlek, suttogják váltig, egyik te vagy, én a másik.

166.  Reggel első gondolatom te vagy, este utolsó gondolatom te vagy, álmomban benne vagy.
        Szeretlek nagyon, így örökre velem vagy!

167.  Szerelem az életem lényege, nem kell más földi öröm vagy kincs, nekem csak a Te szerelmed kell!

168.  Hosszú utat tettem meg idáig, míg végre elértem a boldogságig. 
         Boldogság igen, ez a mindenem, s tudom, ezt neked köszönhetem!

169.  Este, ha lefekszel nyisd ki az ablakot és keresd meg az égen a legszebb csillagot! 
         Ha megtaláltad gondolj rám, mert akire gondolsz, ő is gondol rád!

170.  Olyan vagy nekem, mint egy jó könyv, aminek még csak a borítóját láttam.
         De szeretném elolvasni, szeretnék a lapjaiba mélyedni és hinni: jó lesz!

171.  Csak annyit kérek, fogadd el szívem, régen Nálad hagytam, azóta Tied!              / írta:  Joli/

172.   Csak annyit kérek, fogadd el szívem, régen Nálad hagytam, azóta Tied            / írta:  Joli/
          cserébe kérem szerelmes szíved, vigyázni fogok rá, lesz a mindenem!

173.   Mikor párnádra hajtod este a fejed, hiányzom-e Néked?                                    / írta:  Joli/
        Mondd meg Kedvesem…

174.  Szeretlek nagyon, de nagyon, ezért önző módon arra vágyom,                        / írta, és küldte: Szatmári Delina /
        A szívedbe ne legyen senki csak én, hogy csakis engem,engem szeressél!